gs’de yaprak dökümü | popito…

7 07 2010
tuhaf gelişmeler yaşanmakta galatasaray’ımızda… biz gs taraftarları, geçen sezon olduğu gibi olmasa da beklentileri yüksek tutup transfer beklerken elden kayan yıldızlarımızı izlemekteyiz…
kim ne derse desin (ki herkesin fikrine saygı duymak lazım) bence keita’nın gidişi galatasaray’ımız için büyük bir kayıptır.
keita’nın dünya kupasında kaka’ya yaptığı hareketin bardağı taşıran son damla olduğu söyleniyor. tamam kabul, keita bazı maçlarda kendisine, profesyonelliğe hiç yakışmayan hareketler sergiledi ama bu eksiklik kapatılabilirdi bence. sanırım üzerine pek düşülmedi.
geçen sezon boyunca söyledim ben her yerde, ligimizin en üst düzey, en kral futbolcusu keita’dır diye. herkes saha içinde, gününde ve istekli olduğunda rakip kim olursa olsun keita’nın neler yapabileceğine şahit olmuştur.
dün itibariyle de kendisini sekiz milyon yüz elli bin euro karşılığında Katar’a, tam da yıldızının parladığı al-saad takımına sattı galatasaray yönetimi.
bir galatasaray taraftarı olarak çizgide yaptıklarını, savunma oyuncularını nasıl şapalattığını, o kendine has biçimde topu sürüşünü, tribünleri çoşturduğun gol sonrası taklalarını asla unutmayacağım a.kader keita!
teşekkürler ligin kader’i, yolun açık olsun popito…
*
leO

Actions

Information

Leave a comment